Over ons

Bij de Diëtisten Praktijk Wassenaar kunt u sinds 1989 terecht voor al uw voedingsvragen. In de loop der jaren is er veel veranderd binnen de gezondheidszorg en toch ook weer niet. Wat doet een diëtist? Begeleiden en het antwoorden van vragen over voeding al dan niet medisch gerelateerd. Het aanleren van een andere manier van eten en/of leven is niet makkelijk en vraagt naast praktische informatie ook om begeleiding. Een diëtist helpt U bij alles wat U wilt weten over voeding, de veranderingen in eet- en leefgedrag, waarbij er dan ook nog rekening gehouden wordt met Uw wensen en mogelijkheden. Daarbij speelt ook bereidingswijze van voeding en de variatie binnen de voeding een belangrijke rol.

Behandeling en begeleiding op maat, dat is wat U in onze praktijk krijgt.
Naast de behandeling in de Nederlands taal , worden er ook behandelingen verzorgd in het Engels en Frans.

De consulten worden uitgevoerd door:

  • Mw Dorine D. Wentrup – de Nes, diëtist en praktijkeigenaar
  • Mw Eleonore de Merode, diëtist
  • Hr Twan Plasmans, diëtist

Er wordt uitsluitend volgens afspraak gewerkt. U kunt zich telefonisch aanmelden of via de mail, zie contact website.

U dient uiterlijk 24 uur van te voren Uw afspraak zo nodig af te zeggen via : 070-5119713. De afgesproken tijd wordt anders in rekening gebracht. Indien noodzakelijk wordt er ook aan huis behandeld.

Een verwijzing is per 1 augustus 2011 niet meer noodzakelijk. Dit geldt niet voor verzekerden bij de volgende zorgverzekeraars: CZ/ Delta Lloyd en Ohra, als ook de Friesland en Kiemer. Wel zal de zorgverzekeraar in vrijwel alle situaties nog om een verwijzing vragen om tot vergoeding over te gaan. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Iedereen is welkom bij onze praktijk. Wilt U een dieet-/voedingsadvies dan kunt U contact met ons opnemen.